Kontor 150-300 KVM | Långavallsgatan 8A, Göteborg

TA KONTAKT

Här finner du en kontorslokal med ett bra läge och bra pris. Finns lager samt markuppställning för uthyrning också! Samt varmlager!

Lokalen är i två plan, går att dela av med separata ingångar. Kan även göras om till lager i plan 1. Ca 150kvm per plan.

Kontorslokaler med kök, konferensrum, omklädningsrum. Finns även stor gårdsplan och lager för uthyrning i fastigheten.

"Funktionell kontorslokal i ett bra industriområde."

FAKTA

Gatuadress: Långavallsgatan 8A
Stad: Göteborg
Område:
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 150 - 300 m²

OMGIVNING

Angered är ett område i den nordöstra delen av Göteborg som gränsar i väst till Göta Älv, i norr till Ale kommun, i öst till Lerums kommun och i söder till stadsdelarna Bergsjön och Kortedala i Göteborgs kommun. Ett av de senast byggda områdena i Angered är stadsdelen Lövgärdet som stod klart under 70-talet. Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runtomkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Härifrån är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservat Vättlefjäll.

SERVICE

I Angered centrum ligger ett stort köpcentra med över 50 butiker och serviceinrättningar som exempelvis systembolag, post, bank, apotek, frisörsalong, kemtvätt, matbutiker och dylikt. Det finns över 1500 gratis parkeringar

KOMMUNIKATIONER

Enkelt att ta sig runt här med spårvagn då de tre linjerna 4, 8 och 9 går regelbundet samt ett tiotal busslinjer har sin ändstation här. Från Angereds Centrum finns goda kommunikationer och det tar cirka 30 min med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen i Göteborg.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

2 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.