Välj en sida
  • English
x

Kontor | Victor Hasselblads gata 9B, Göteborg

Gatuadress:
Victor Hasselblads gata 9B
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 400 m²

Beskrivning

Här finns nu möjlighet att hyra helt nytt i Högsbo!
Fastigheten är under uppbyggnad, vilket möjligör för hyresgäst att själva utforma lokalen efter önskemål och behov.
Kontoret ligger högst upp i fastigheten. Det är möjligt att hyra hela ytan själv om totalt ca 400 kvm eller så kan man hyra hälften om ca 200 kvm. Parkeringsplatser finns utanför fastigheten och busshållplats ligger vid infarten till fastigheten.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier