Kontor 315 KVM | Victor Hasselblads gata 9, Göteborg

TA KONTAKT

Fin kontorslokal högst upp i byggnaden. Mycket fönster åt tre väderstreck med vidsträckt utsikt. Läget är attraktivt med bra exponering mot Victor Hasselblads gata som är en huvudgata inom Högsbo. Fastigheten är representativ och påkostad.

Lokalytan består av nio kontorsrum, konferensrum, kök, WC/dusch, WC och ett par förråd/vilrum.

"Kontorslokal högst upp med fönster i tre väderstreck!"

FAKTA

Gatuadress: Victor Hasselblads gata 9
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 315 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

8 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.