Kontor 165 KVM | Södra Långebergsgatan 34, Göteborg

TA KONTAKT

Kontorslokal om ca 165 kvm, med bra läge i Sisjön. Lokalen ligger på våning 3 av 3. Parkeringsplatser finns runt om hela fastigheten.
Kontoret har en rumsindelad planlösning, men möjlighet finns att öppna upp ytan för att skapa kontorslandskap om man så önskar.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Kontorslokal med bra läge i Sisjön!"

FAKTA

Gatuadress: Södra Långebergsgatan 34
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 165 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

13 + 9 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.