Kontor 520 KVM | Södra Långebergsgatan 34, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns möjlighet att hyra kontor om ca 520 kvm, högst upp i huset. Fastigheten ligger i ett bra läge nära infart till Sisjön, granne med Bauhaus och Biltema.
Lokalen har i dag en rumsindelad planlösning, med kontorsrum i varierande storlek. Via interntrappa finns även en extra våning på vinden med möjlighet att nyttja som mötesrum eller personalyta.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Möjlighet att hyra kontor högst upp i huset med bra läge i Sisjön!"

FAKTA

Gatuadress: Södra Långebergsgatan 34
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 520 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Erika Borsing

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)703-71 05 57

14 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.