Kontor 349 KVM | Sisjö Kullegata 8, Göteborg

TA KONTAKT

Trevliga kontorslokaler med närhet till leden. Med sitt läge högst upp i huset sitter man ostört och med fin utsikt över nejden. Kontoret är luftigt med glaspartier in till kontorsrummen som är i varierande storlek och med fönster åt tre väderstreck får man ett fint ljusinsläpp. Planlösning och ytskickt går att anpassa efter era önskemål.

Välkommen att kontakta oss för visning

"Kontorslokal i Askim om 349 kvm"

FAKTA

Gatuadress: Sisjö Kullegata 8
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 349 m²

OMGIVNING

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är ett av Nordens största företagsområde.

SERVICE

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Sisjön är under utveckling och "nya Sisjön" börjar att ta form, det kommer att innefatta nya handelsytor och kontor.

KOMMUNIKATIONER

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Högsbo/Sisjön Sisjö Kullegata 8

10 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.