Kontor 750-2250 KVM | Olof Asklunds Gata 8, Göteborg

TA KONTAKT

På ett av Högsbos bästa lägen finns den här lediga lokalen att hyra fördelad över tre våningsplan. Varje plan är på ca 750 kvm. I en stor välkomnande lounge och öppen ljusgård hittar du interntrappan som binder samman lokalen och är själva hjärtat i lokalen.

I varje hörn av våningsplanen finns det större mötesrum eller öppna lounger. Här kan du ta spontana möten med dina kollegor. Planlösningen uppmuntrar till möten och det finns plats upp till 200 arbetsplatser. Lokalen har i övrigt en bra blandning av öppna ytor, arbetsrum och mötesrum. Det finns även möjlighet till att påverka planlösningen så att den passar er verksamhet

"Kontorslokal fördelat på tre våningsplan"

FAKTA

Gatuadress: Olof Asklunds Gata 8
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 750 - 2250 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

4 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.