Kontor 444 KVM | Olof asklunds gata 6, Göteborg

TA KONTAKT

Trevligt kontor/butik på ett av Högsbos bästa lägen. Lokalen är belägen på entréplan med stora fina fönsterpartier ut mot Olof Asklunds gata som ger ett mycket bra skyltläge för er verksamhet. Takhöjden är ca 4 m och med de stora fönsterpartierna blir lokalen mycket ljus och luftig. Lokalen har idag en blandad planlösning med enskilda kontorsrum, upp till 35 platser, öppna landskap och mötesrum i olika storlekar. Planlösningen går att förändra efter era önskemål och behov

"Kontor/butik i attraktivt läge"

FAKTA

Gatuadress: Olof asklunds gata 6
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 444 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

2 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.