Kontor 250-970 KVM | Olof Asklunds gata 14, Göteborg

TA KONTAKT

Ledig kontorslokal på 250 kvm i södra Göteborg strax utanför vägtullarna. Lokalen är till största delen rumsindelad med glasväggar och glasdörrar som ger hela lokalen ett fint ljusinsläpp. Det finns två större rum som kan användas som mötesrum eller för 4-6 arbetsplatser i vardera rum. Med pentryt har en större öppen yta för avslappnade fikapauser och luncher som blir hjärtat i lokalen. Bra förrådsutrymme och en dedikerad plats för en större server ligger bakom pentryt. Det går att förändra lokalen till viss del utefter din verksamhet och behov. Går också att ansluta lokalen till en större yta om 720 kvm fördelat på framförallt lagermöjligheter med lastkaj.

Tillgång till parkeringsplatser utanför huset och det är lätt att ta sig hit både med bil och cykel. Här går också bussar alldeles utanför fastigheten. När Södra Änggården utvecklas kommer det bli ett ännu bättre vägnät med utbyggd kollektivtrafik och cykelbanor.

Inom området finns ett antal lunchrestauranger på båda sidor av Dag Hammarskjöldsleden och närhet till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421. Vill du ta en promenad eller joggingtur under lunchen eller efter arbetsdagen så kan du ta dig till Änggårdsbergen alldeles runt hörnet

"Ledig kontorslokal på 250 kvm i Södra Göteborg"

FAKTA

Gatuadress: Olof Asklunds gata 14
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 250 - 970 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

9 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.