Kontor 600 KVM | J A Wettergrens gata 5, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns en ledig kontorslokal på 600 kvm på översta våningen i expansiva Högsbo. Det här är ett av de bästa lägena söderut från Göteborgs stadskärna med en utsikt i de flesta väderstreck. Här finns bra tillgång till parkeringsplatser strax utanför vägtullarna. Samtidigt är det lätt att ta sig hit via buss och cykel.

Lokalen är nyrenoverad med fina ytskikt och ett nytt pentry tillkommer med en fin pausyta. Här har du en mix av öppna kontorsytor, kontorsrum, mötesrum och lounger med ett härligt ljusinsläpp. I bottenvåningen på huset finns också en restaurang. Vill du motionera under lunch är närheten till Änggården en trevlig möjlighet. Du har också tillgång till dusch och de gemensamma omklädningsrummen i din lokal.

"Modern kontorslokal i Södra Göteborg"

FAKTA

Gatuadress: J A Wettergrens gata 5
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 600 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

12 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.