Kontor 280 KVM | Gruvgatan 8, Göteborg

TA KONTAKT

Trevlig och välplanerad kontorslokal på plan 5. Stora fönster i tre väderstreck och mycket glas mellan rummen skapar en ljus lokal. Ytan är i bra skick så här kan man flytta in direkt. Den är indelad i flertalet kontorsrum i varierande storlek, konferensrum i anslutning till entrén samt ett stort härligt pausutrymme i mitten av lokalen.
Bra kommunikationer med busshållplats precis i anslutning till fastigheten samt gott om parkeringsplatser för personal och besökare.

Välkommen på visning!

"Finaste fastigheten i Högsbo. Välkommen!"

FAKTA

Gatuadress: Gruvgatan 8
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 280 m²

OMGIVNING

Området Askim/Hovås ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

SERVICE

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

KOMMUNIKATIONER

Här finns bussar som går regelbundet, expressbussar till och från centrala Göteborg. Det finns en del större knutpunkter i områdena runtom som exempelvis Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Och via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

5 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.