Välj en sida
  • English
x

Kontorshotell | E A Rosengrens gata 17, Göteborg

Gatuadress:
E A Rosengrens gata 17
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Lokaltyp: Kontorshotell
Storlek: 200 m²

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra kontorsrum i varierad storlek, från 15 kvm upp till ca 200 kvm. Kontoren går att hyra möblerade.
I hyran ingår tillgång till kaffemaskin, lunchrum, fria mötesrum, samtalsrum, lounger, parkering, el & internet. Finns även möjlighet till reception, om behovet finns.
Kontoret är helt nyrenoverat och har högsta standard. Lokalerna finns tillgängliga för omgående inflytt.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier