Lager 880 KVM | August Barks gata 22, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjligheten att hyra lagerlokal om totalt ca 880 kvm, med bra läge i Högsbo. Lokalen har även tillgång till en stor inhägnad gårdsyta om totalt ca 1 750 kvm.
Lokalen är fördelad på olika ytor varav varmlager utgör ca 400 kvm. I denna ytan är takhöjden ca 5 meter i ca 250 kvm och ca 3 meter i resterande 150 kvm. I bakre delen av fastigheten finns även ett kallager om ca 140 kvm.
På övervåningen finns en kontorsyta om ca 130 kvm, som även innehåller omklädningsrum.
Ute på gårdsytan finns ett tält, med gjuten bottenplatta, om ca 200 kvm.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Möjlighet att hyra lager med bra läge i Högsbo, med tillhörande gårdsyta!"

FAKTA

Gatuadress: August Barks gata 22
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Lager
Storlek: 880 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

15 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.