Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Askims Verkstadsväg 14, Göteborg

Gatuadress:
Askims Verkstadsväg 14
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 170 m²

Beskrivning

På andra våningen finns denna kontorslokal om ca 170 kvm. Belägen i Sisjöns industriområde med goda kommunikationsmöjligheter och nära handel, service och övrigt. Fungerar även som verksamhet för träning eller showroom.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning

Område

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service.  I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg. 

 

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier