Kontor 485 KVM | Selma Lagerlöfs Torg 1, Göteborg

TA KONTAKT

På Selma Lagerlöfs Torg finns denna nybyggda fastighet med en kontorsyta om ca 485 m2 belägen på vån 1 tr. På våningsplanet över finns en liknande yta om ca 440 m2. Ni som hyresgäster erbjuds vara med och planera layouten på lokalen.

"Nybyggt kontorshus med fräscha lokaler."

FAKTA

Gatuadress: Selma Lagerlöfs Torg 1
Stad: Göteborg
Område: Hisingen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 485 m²

OMGIVNING

Selma Lagerlöfs Torg håller på att förvandlas. Till en välkomnande och trygg stadsdel, till en plats med framtidstro och kontinuitet från historien och nutiden. Här kommer det förtätas med flera bostäder av blandad karaktär, idrotts- och kulturanläggningar samt nya handels- och servicebyggnader. När området är fullt utbyggt kommer det att finnas närmare 3 000 nya bostäder runt torget och Litteraturgatan. Följ utvecklingen på www.selmastad.se

SERVICE

All service finns i området.

KOMMUNIKATIONER

Redan idag är det mycket goda kommunikationer till och från Selma Lagerlöfs Torg med hållplats för lokaltrafik i anslutning till torget och väl skyltat från större farleder. Just nu utreds om spårvägen ska byggas ut till området, i så fall kommer bussar och spårvagn att trafikera i ett gemensamt kollektivtrafikfält i mitten av vägbanan.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

1 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.