Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Lager | Holmvägen 100, Göteborg

Gatuadress:
Holmvägen 100
Stad: Göteborg
Område: Hisingen
Lokaltyp: Lager
Storlek: 7500 m²

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda möjlighet att hyra en minst sagt unik lokal, beläget i ett bergrum! Här kan man skapa något helt unikt och för den som har fantasi är möjligheterna oändliga.

Om lokalen

Vi kan nu erbjuda möjlighet att hyra en lokal om ca 7 500m2, beläget i ett bergrum! Här kan man skapa något helt unikt och för den som har fantasi är möjligheterna oändliga.

Lokalen passar i dagsläget utmärkt för uppstälning och magasinering. Men den går även utmärkt att anpassa och göra om till alla möjliga typer av event och aktiviteter.

Säve Depån och flygfält är under stora förändringar och visionen är att skapa en blandstad med logistik, industri, kontor och aktivitersverksamheter av alla dess slag.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier