Kontor 123 KVM | Hisingsgatan 28-30, Göteborg

TA KONTAKT

Trevligt kontor om 123 kvm med mycket bra läge vid Vågmästareplatsen. Backaplan ligger bara några minuter bort och här finns all tänkbar service. Man tar sig med lätthet hit både med bil och via kollektivtrafik. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning

"Kontor på Kvilletorget"

FAKTA

Gatuadress: Hisingsgatan 28-30
Stad: Göteborg
Område: Hisingen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 123 m²

OMGIVNING

Backa är ett område på den östra delen av Hisingen som sträcker sig från Brunnsbo i Söder till Skälltorp i norr. Det är ett populärt småindustriområde med flertal butiker och restauranger. Här ligger också Hisingens största handelscentra – Backaplan, där handel och shopping får sällskap av både kontor, bostäder, industriverksamheter, skolor, logistik och lager, samt närhet till natur. Målbilden med området är att skapa en blandstad med nya möjligheter och nytt innehåll för framtidens behov där det ska vara enkelt att leva hållbart.

KOMMUNIKATIONER

Nära ut på E6 vilket gör det enkelt att ta sig dit med bil. Finns även goda möjligheter till buss då Göteborgs näst största kollektivtrafiksknutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen ligger i området samt Vågmästareplatsen som har flertal spårvagnslinjer som passerar. När allt arbete som sker runtom Göteborg är klart kommer förbindelserna att förbättras ännu mer och skapa många nya mötesplatser och samarbeten.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Hisingen Hisingsgatan 28-30

10 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.