Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Arendal Skans 13, Göteborg

Gatuadress:
Arendal Skans 13
Stad: Göteborg
Område: Hisingen
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1951 m²

Beskrivning

Välkommen till Arendal Skans och denna kontorslokal alldeles intill hamnen!

Om lokalen

Lokalen som är belägen på våning 1 och 2 är på 1951 kvm och har en egen ingång från gatan. Mellan våningsplanen finns både trappa och hiss. Planlösningen har en blandning av öppet landskap, flera kontorsrum och många konferensrum vilket ger goda möjligheter till möten. I området finns även restauranger, grönytor samt en småbåtshamn.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för mer information och visning!

Området

I det före detta varvsområdet Arendal skapar numera nya företag sin historia. Med närheten till transporten från Göteborgs hamn, idéerna från Lindholmen och produktionen i Torslanda har Arendal kunnat skapa en perfekt position som ett logistikcenter av yppersta världsklass!

Om Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier