Kontor 353 KVM | Vikingsgatan 1-5, Göteborg

TA KONTAKT

Platinan – en samlingsplats för nya, spännande och annorlunda möten. Här kommer det finnas 60 000 kvm kontor, coworking, event, restauranger, takbar, konferensanläggning och ett helt nytt hotell signerat Scandic River City.

Kontorslösningarna genomsyras av genomtänkta hållbara materialval och inredning där individen står i fokus. Modernt och flexibelt med glas från golv till tak.

Platinan står klar 2021 med första inflytt från och med första kvartalet 2022

"Platinan - Välkommen till ett annorlunda hus!"

FAKTA

Gatuadress: Vikingsgatan 1-5
Stad: Göteborg
Område: Gullbersgvass
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 353 m²

OMGIVNING

De närmaste åren kommer Lilla Bommen-området att utvecklas med fler kontor, bostäder, ett utvecklat kajområde, nya gator och stråk. Det är en helt ny stadsdel som växer fram i centrala Göteborg – ta chansen att etablera ditt kontor i Göteborgs nya framtidsområde.

SERVICE

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd, här finner du all tänkbar service, men även Kungsgatans gångstråk som du når på några minuter eller Avenyn som har mycket att erbjuda.

KOMMUNIKATIONER

Inom fem minuters gångavstånd ligger centralstationen, Nils Ericson-terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Götaleden passerar strax intill och för bilburna finns gott om parkering både i Nordstans parkeringshus eller i P-arken. Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

7 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.