Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Vestagatan 4, Göteborg

Gatuadress:
Vestagatan 4
Stad: Göteborg
Område: Gårda
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 479 m²

Beskrivning

Välkommen till spektakulära kontorshuset Gårda Vesta!
Vi kan nu erbjuda möjligheten för både mindre, medelstora och större verksamheter att hyra nyproducerade kontor med ett fantastiskt läge!

Om lokalen

2018 är projektstart för kontorshuset Gårda Vesta och inflytting kommer att ske etappvis från 2020-2021.

Fastighet kommer att ha totalt 25 våningar där varje våning är på cirka 617 kvm. I huset strävar man efter öppenhet och gemenskap med fokus på välbefinnande, drift och design. Ytorna kommer därför att anpassas med smarta, kreativa arbetsplatser i en skön miljö för både små, medelstora och större verksamheter. Konceptet främjar kommunikation mellan människor som är det nya sättet att arbeta på. Vesta kommer även att bli Göteborgs första Well Building certifierade kontorshus, vilket innebär att byggnaden anpassas för att prioritera välmående på arbetsplatsen.
På våning 7 byggs en gemensam takterass med utearbetsplatser!
I entrénplan kommer det att finnas konferenslokaler som alla hyresgäster i huset kan boka och det kommer att öppna en modern restaurang. I bottenplan finns parkerings- och cykelplatser.

Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information och visning

Området

Området Gårda fortsätter att växa och utvecklas och många nya byggprojekt är på gång! Under de senaste åren har området moderniserats med nya lokaler och bostäder. Genom sitt centrala läge är Gårda ett eftertraktat område där evenemangsstråket med Ullevi, Skandinavium, Svenska Mässan och Liseberg tilltalar många arbetande och boende i området. Här finns både spännande förteag, butiker, restauranger, gym, Valhallabadet och Ica Focus. Kommunikationerna fungerar utmärkt och med Svingeln, Ullevi och Centralen inom gångavstånd tar man sig enkelt vidare i vilken riktning man än ska. En central trafikled löper genom stadsdelen och det finns flera påfarter till E6

Om Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier