Kontor 400-8200 KVM | Johan på Gårdas gata 5, Göteborg

TA KONTAKT

Modern arbetsmiljö. Lokalerna har lättorienterade ytor med naturliga mötesplatser, med andra ord precis det som ett modernt kontor kräver. Här kan vi erbjuda upp till ca 2300 kvm i ett våningsplan.

Extremt yteffektivt. Gröna Skrapan kan stoltsera med yteffektiva kontor där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Vilket givetvis är helt i linje med synen på kontorets ändrade kravspecifikation efter pandemin.

Energisnålt hus men gott om ljus. Gröna Skrapan är byggt med ett genomgående miljötänk. Det yttrar sig bland annat i hur man har tagit tillvara det naturliga dagsljuset. Fönster finns åt alla väderstreck.

Anpassa lokalerna! Forma er framtid som ni vill ha den. Vi anpassar lokalerna i samråd med hyresgästens behov. Flera delningsmöjligheter finns

"Kontor i Gårda med modern arbetsmiljö!"

FAKTA

Gatuadress: Johan på Gårdas gata 5
Stad: Göteborg
Område: Gårda
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 400 - 8200 m²

OMGIVNING

Välkommen till trevliga Gårda! Ett centralt beläget område i Göteborg med direkt access till de stora lederna E6 och E20. Ett område som fortsätter att växa och utvecklas och har många nya byggprojekt på gång. Under de senaste åren har området moderniserats med nya lokaler och bostäder. Ett flertal restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och all annan tänkbar närservice finns i närheten, samt vackra Mölndalsån där man kan ta en uppfriskande promenad på lunchen eller fikan. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller intresse för visning.

KOMMUNIKATIONER

I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och flera buss- och spårvagnslinjer. Närmsta hållplats är Norra Gubberogatan, där buss 60 går med täta turer in mot centrum. Spårvagnshållplats finns också belägen i närheten.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Gårda Johan på Gårdas gata 5

13 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.