Kontor 220-2700 KVM | Drakegatan 6, Göteborg

TA KONTAKT

På 30 000 kvadratmeter fördelade på 25 våningar skapar vi en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull plats för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar. Namnet Kineum bygger på grekiskans ”kineo” – att sätta i rörelse – vilket speglar vårt mål: att skapa en byggnad som blir ett forum för nytänkande, kreativitet och möten. Upptäck Kineum Gårda och bli en del av en ny rörelse.

I Kineum kommer det att gå att hyra kontorslokaler i varierande storlekar. Våningsplanen är riktigt effektiva. I exemplet är det inritat drygt 80 arbetsplatser på ett våningsplan om ca 950 kvm. En del av huset kommer att bli ett hotell. Hotellkonceptet utvecklas och kommer att drivas av ESS Group, företaget bakom bland annat Steam Hotel, Bellora, Pigalle och MJ,s.

"Kontorslokal i en nytänkande byggnad"

FAKTA

Gatuadress: Drakegatan 6
Stad: Göteborg
Område: Gårda
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 220 - 2700 m²

OMGIVNING

Välkommen till trevliga Gårda! Ett centralt beläget område i Göteborg med direkt access till de stora lederna E6 och E20. Ett område som fortsätter att växa och utvecklas och har många nya byggprojekt på gång. Under de senaste åren har området moderniserats med nya lokaler och bostäder. Ett flertal restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och all annan tänkbar närservice finns i närheten, samt vackra Mölndalsån där man kan ta en uppfriskande promenad på lunchen eller fikan. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller intresse för visning.

KOMMUNIKATIONER

I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och flera buss- och spårvagnslinjer. Närmsta hållplats är Norra Gubberogatan, där buss 60 går med täta turer in mot centrum. Spårvagnshållplats finns också belägen i närheten.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

10 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.