Kontor 508-960 KVM | Flöjelbergsgatan 1C, Mölndal

TA KONTAKT

Vi kan nu erbjuda både 508 kvm kontor samt 998 kvm kontor i fint skick med utsikt över stora delar av Göteborg. Lokalerna går såklart att anpassa utifrån era behov om ni exempelvis önskar en mer öppen planlösning. Takhöjden är väldigt bra och flertalet ljusinsläpp gör att lokalerna upplevs som rymliga och lättmöblerade. Längs med ena långsidan har vi nyligen anlagt en helt ny innergård.

Lokalen på 998 kvm renoverades 2017 och har två separata ingångar, båda med hiss vilket kan möjliggöra en personalentré och en för besökare.

I det här stora pampiga huset som vi kallar SKEPPET finns en gemensam reception som hjälper till att ta emot besök, post eller hjälpa till med catering och events. Här finns även en fullt utrustad mötes- och konferensanläggning som respektive hyresgäst kan hyra för ett rabatterat pris. I källaren finns omklädningsrum med bastu som du kan använda om du cyklar till jobbet eller springer på lunchen

"Kontorslokaler högt upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp."

FAKTA

Gatuadress: Flöjelbergsgatan 1C
Stad: Mölndal
Område: Lackarebäck
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 508 - 960 m²

OMGIVNING

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. I området finns flera trevliga lunchrestauranger och kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

4 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.