Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Vasagatan 58, Göteborg

Gatuadress:
Vasagatan 58
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 100 m²

Beskrivning

Välkommen till detta fina och ljusa kontor på Avenyn på 100 m2.

Om kontoret

Varmt välkomna till detta fina och ljusa kontor på Vasagatan 58 mitt på Avenyn och i bästa läge! Kontoret är på ca 100 m2 och ligger på våning 5. 

Kontoret har en större öppen yta där man lätt kan sitta några tillsammans. Det finns även 2 rum som man kan använda som kontorsrum. Vidare finns det en toalett med dusch. 

Köket delas med företaget som sitter i anslutning till lokalen vilket har funkat alldeles utmärkt för sittande hyresgäst. Omgående tillträde och endast momsad verksamhet. 

Närhet till alla tänkbara bekvämligheter såsom kollektivtrafik, lunchrestauranger shopping mm. 

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Område

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan. Kommunikatoner: Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier