Kontor 140 KVM | Stora Nygatan 13, Göteborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Här finns nu möjlighet att hyra kontor mitt i centrala Göteborg. Kontoret är ca 140 kvm och är totalrenoverat med hög standard. Kontoret ligger på första våningen och har fönster mot Stora Nygatan med utsikt över Trädgårdsföreningen. Kontoret har en modern planlösning med öppna kontorsytor samt ett mötesrum i anslutning till entrén.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra nyrenoverat kontor med fantastiskt läge i centrala Göteborg!"

FAKTA

Gatuadress: Stora Nygatan 13
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 140 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig.

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Stora Nygatan 13

10 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.