Kontor 200-580 KVM | Stora Nygatan 13, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjlighet att hyra en lokal om totalt ca 580 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en fantastisk potential att skapa en unik yta, antingen för kontorsverksamhet eller mer publik verksamhet.
Lokalen är i två våningsplan där ena delen ligger i entréplan en halv trappa upp och den andra delen en halv trappa ner i källaren.

Ytorna i entréplan har både kontor med utsikt över kanalen och Trädgårdsföreningen samt ytor längre in som har ljusinsläpp via en ljusgård. Här finns möjlighet att skapa något unikt med lite kreativitet. Totala ytan i detta våningsplan är ca 260 kvm.

Ytorna i källarplan nås antningen direkt via gatan, genom egna entréer eller via trappahus i bakre delen, där även hiss finns. Planer finns på att höja takhöjden något. Här finns ytor om totalt ca 360 kvm.

Kontakta gärna oss på Relier för mer information!.

"Fantastisk möjlighet att hyra lokal där man kan utforma ytan helt efter egna önskemål!"

FAKTA

Gatuadress: Stora Nygatan 13
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 200 - 580 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Stora Nygatan 13

1 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.