Kontor 140-715 KVM | Stora Nygatan 13, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjlighet att hyra en lokal om totalt ca 700 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en fantastisk potential att skapa en unik yta, antingen för kontorsverksamhet eller mer publik verksamhet.
Lokalen är i tre våningsplan från markplan och två våningar upp.

Ytorna i markplan nås antningen direkt via gatan, genom egna entréer eller gemensam hiss. Här finns ytor om totalt ca 260 kvm. Ytan går att använda antingen som kontor, mötesrum eller för mer publik använding som butik/utställning.

Ytan i entréplan har kontor med utsikt över både kanalen och Trädgårdsföreningen samt ytor längre in som har ljusinsläpp via en ljusgård. Lediga ytan i detta våningsplan är ca 140 kvm.

En trappa upp finns ytterligare kontorsytor om ca 320m2. Dessa ytorna har fönster mot kanalen och Trädgårdsföreningen samt mot ljusgården. Mot kanalen har denna lokalen även en härlig balkong.

Kontakta gärna oss på Relier för mer information!.

"Fantastisk möjlighet att hyra lokal där man kan utforma ytan helt efter egna önskemål!"

FAKTA

Gatuadress: Stora Nygatan 13
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 140 - 715 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Stora Nygatan 13

14 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.