Kontor 310 KVM | Stora Nygatan 13, Göteborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Här finns möjlighet att hyra ett helt våningsplan om ca 310 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen ligger en kort promenad bort från Centralastationen, vilket gör den till ett perfekt kontor för de som kommer med tåg eller spårvagn!
Kontorer ligger på våning 2 och har en balkong med utsikt över Trädgårdsföreningen och över Vallgraven. Du når lokalen via trapphuset eller via hiss.
Kontoret har en planlösning med kontorsrum ut mot gatan och öppna ytor i den inre delen med fönster mot ljusgården.
Lokalen går att anpassa och man kan vara med och påverka val av material och utformning.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra kontorsvåning med balkong och utsikt över Trädgårdsföreningen!"

FAKTA

Gatuadress: Stora Nygatan 13
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 310 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Stora Nygatan 13

6 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.