Kontor 345 KVM | Norra Hamngatan 4, Göteborg

TA KONTAKT

Här erbjuder vi nu möjligheten att hyra en fantastisk kontorslokal om ca 345 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en genomgått en total renovering och har ett modernt och fräscht skick, i blandning med känslan från förr. Perfekt beläget på Norra Hamngatan har du nära till allt, vare sig du kommer med bil, spårvagn, tåg eller gång.
Lokalen har en rumsindelad planlösning med ett antal större kontor och mötesrum, med plats för ca 20-25 arbetsplaster. Lokalen är även utrustad med komfortkyla, så det inga problem att hålla ett gott klimat på kontoret.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Fantastisk kontorslokal mitt i centrala Göteborg!"

FAKTA

Gatuadress: Norra Hamngatan 4
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 345 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Norra Hamngatan 4

10 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.