Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Kilsgatan 4, Göteborg

Gatuadress:
Kilsgatan 4
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 329 m²

Beskrivning

Välkommen till denna moderna lokal på ett av Göteborgs bästa kontorslägen! Kontoret finnes på plan 3 med öppet landskap, mötesrum och tysta rum. I fastigheten finns en gemensam reception, cykelrum, omklädningsrum samt konferensanläggning.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller intresse av visning

Om lokalen

Detta ljusa och fina kontor är på 329 kvm, ligger på våning 3 och har 25 arbetsplatser. Lokalen har en öppen planlösning samt konferensrum, tysta rum och ett pentry. Lokalen iordningställs även efter hyresgästens behov.
Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en stor välkomnade ljusgård, gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard.
Fastigheten erbjuder miljöeffektiva ytor och hela byggnaden är  LEEDS Platinum-klassificerad, vilket är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag. 
Ett stenkast från huset finns mycket goda allmäna kommunikationer samt innerstans shoppingstråk.
Byggnaden 
ligger inom Älvstaden som är Nordens största stadsutvecklingsprojekt, där Göteborgs Centrum kommer utvidgas till dubbel storlek med kontor och bostäder.
Tillträde till lokalen sker kvartal 3, 2019.

För ytterligare information och visning är Ni varmt välkomna att kontakta oss på Relier!

Området

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan. Kommunikatoner: Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet

Om Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier