Kontor 165-217 KVM | Kaserntorget 7, Göteborg

TA KONTAKT

Kontor om totalt ca 217 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen ligger på tredje våningen och har en mestadels öppen planlösning. Finns även två mindre rum som kan användas till arbetsplats eller mindre mötesrum. Ett separat pentry med lunchrum finns också här. Det är möjligt att dela av kontoret i två ytor. Den enda skulle kunna bli 165 kvm och den andra 52 kvm. Ytan på 52 kvm har ett eget pentry och toalett.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Kontorslokal centralt i Göteborg!"

FAKTA

Gatuadress: Kaserntorget 7
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 165 - 217 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Kaserntorget 7

11 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.