Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Kämpegatan 3-7, Göteborg

Gatuadress:
Kämpegatan 3-7
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1385 m²

Beskrivning

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är ca 1 385 kvm och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån deras behov.

Under 2018/2019 genomgår huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här skapar vi moderna kontor för framtiden.
Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både Centralstationen och Nordstan. Tillträde Q2 2020.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning!

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier