Kontor 205 KVM | Första Långgatan 20, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns möjlighet att hyra kontor i centrala Göteborg, nära till Järntorget. Kontoret ligger på våning 6 och är ca 205 kvm.
Kontoret har en blandad planlösning med öppna kontorsytor och separata kontorsrum.
Med 205 m² att arbeta med erbjuder detta kontor gott om utrymme för din verksamhet att växa och trivas. Det är utformat för effektivitet och funktionalitet och har allt du behöver för att skapa en produktiv arbetsmiljö.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra flexibelt kontor med utmärkt läge nära till Järntorget!"

FAKTA

Gatuadress: Första Långgatan 20
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 205 m²

OMGIVNING

Järntorget är en central plats i staden Göteborg, belägen i det populära och livliga området Linné. Platsen har en rik historia och har utvecklats till en av stadens mest pulserande och mångsidiga platser. Järntorget har fått sitt namn från de historiska järnhandlare som en gång bedrev sin verksamhet här. Idag är det en brokig samlingspunkt där människor från olika bakgrunder och åldrar möts. Torget omges av charmiga byggnader med vackra detaljer och har en unik atmosfär som präglas av konstnärliga installationer och gatuföreställningar. Långgatorna är två parallella gator som sträcker sig från Järntorget. Dessa gator, Långgatan och Andra Långgatan, utgör hjärtat av Linnéområdet och är kända för sitt rika utbud av restauranger, caféer, butiker och nattliv. Långgatorna har en avslappnad och välkomnande atmosfär där man kan hitta allt från trendiga boutiquer och vintagebutiker till internationella matställen och mysiga kaféer. Det är ett perfekt ställe att promenera längs med på dagtid eller utforska på kvällen för en smakrik kulinarisk upplevelse. Linné är den stadsdel som omger Järntorget och Långgatorna, och den har fått sitt namn efter den berömde svenska botanikern Carl von Linné. Området är känt för sin mångfald och livfullhet. Det är hem för en blandning av studenter, unga yrkesverksamma och familjer, vilket skapar en dynamisk och inkluderande atmosfär. Linné erbjuder även gröna oaser som Linnéträdgården och Slottsskogen, vilka ger invånarna möjlighet att koppla av och njuta av naturen mitt i staden. Sammanfattningsvis är Järntorget, Långgatorna och Linné tre centrala delar av Göteborg som tillsammans skapar en spännande och livlig stadsdel. Där kan man uppleva den historiska charm som Järntorget har att erbjuda, utforska de många kulinariska möjligheterna på Långgatorna och njuta av den mångfald och livfullhet som präglar Linnéområdet. Det är en plats som har något att erbjuda för alla och som verkligen representerar Göteborgs dynamiska kultur och livsstil.

KOMMUNIKATIONER

Det är det enkelt att ta sig runt i området kring Järntorget, Långgatorna och Linné med hjälp av spårvagn, buss, cykel eller till fots. Göteborgs kollektivtrafiksystem är välutvecklat och gör det enkelt att utforska staden.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Första Långgatan 20

11 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.