Kontor 155 KVM | Engelbrektsgatan 7, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjligheten att hyra kontor om ca 155 kvm, mitt i Vasastaden. Lokalen ligger högst upp i huset med en egen terrass i söderläge. Lokalen nås via hiss direkt in i entrén.
Kontoret har en blandad planlösning med både öppna ytor för kontorslandskap och enskilda kontorsrum för 1-2 arbetsplatser.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Möjlighet att hyra kontor i vindsvåning med egen terrass."

FAKTA

Gatuadress: Engelbrektsgatan 7
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 155 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Engelbrektsgatan 7

7 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.