Kontor 169 KVM | Drottninggatan 22, Göteborg

TA KONTAKT

Med hissen tar du dig upp till plan tre i huset till denna kontorslokal på 169 kvm med utsikt både mot Drottninggatan och Korsgatan.

Det är en modern lokal med en kombination av storkontor och enskilda rum där alla de stora fönstren gör den mycket ljus och luftig.

Lokalen ligger mitt i centrala Göteborg, Inom Vallgraven, där det är tätt mellan butiker och restauranger.

Välkommen att kontakta mig för visning

"Välplanerat kontor"

FAKTA

Gatuadress: Drottninggatan 22
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 169 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Centrum Drottninggatan 22

10 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.