Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Banehagsgatan 10, Göteborg

Gatuadress:
Banehagsgatan 10
Stad: Göteborg
Område:
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 177 m²

Beskrivning

Välkommen till denna fina lokal på Banehagsgatan 10. Utsikt över hamninloppet!

Allmänt

Välkommen till denna trevliga lokal på Banehagsgatan 10. Lokalen som är på 177 m2 ligger i ett fantastiskt läge med utsikt över hamninloppet. 

Lokalen är nyrenoverad och kan till viss del anpassas efter önskemål . Det ingår 3 st parkeringar.  Här sitter ni endast ett stenkast från spårvagnshållplatsen. 

Välkommen att ta kontakt med oss på Relier för ytterligare information eller om ni önskar komma på visning. 

Område

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan. Kommunikatoner: Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier