Kontor 1247 KVM | Arendals skans 7, Göteborg

TA KONTAKT

I Arendal kan vi erbjuda denna unika kontorslokal på 1 247 kvm. Perfekt för er som letar efter en flexibel, ljus och kreativ arbetsplats mitt i Sveriges logistikcentrum. Lokalen har en öppen planlösning som idag är fördelat på två större rum, fyra konferensrum och flera mindre arbetsrum för enskilt arbete. Dess öppna planlösning gör den dock enkel att förändra och anpassa efter era behov. Kontorslokalen ligger dessutom i husets bottenplan med två ingångar vilket gör att lokalen kan skärmas av i en publik och en intern del.

Tvärs över innergården ligger Arendals största restaurang som välkomnar 800 sittande lunch dagligen. Restaurangen har ett stort utbud med flera kök vilket gör att den som går på restaurangen ofta ändå upplever sina besök som varierande. På innergården finns också utegrupper där era anställda kan njuta av en fika, eller lunch i solen.

"Flexibel kontorslokal om 1247 kvm"

FAKTA

Gatuadress: Arendals skans 7
Stad: Göteborg
Område: Arendal
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1247 m²

OMGIVNING

Arendal – Göteborgs logistik- och industricentrum. Ett område på Hisingen där företag som bland annat Volvo, SSAB och DFDS sitter. Cirka tre minuter bort ligger Skandinaviens största hamn, Göteborgs Hamn. Vilket gör det enkelt att transportera gods med båt, bil och tåg. I närheten ligger också utvecklingsområdet Lindholmen Science Park samt vackra grönområden som går som en kil ut i havet. Finns flera promenad- och joggingstråk och en småbåtshamn och brygga med sittplatser för en lunch i solen.

KOMMUNIKATIONER

Några minuters promenad till närmsta kommunikation.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

9 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.