Kontor 350 KVM | Mölndalsvägen 30B, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns ett kontor i entréplan om ca 350 kvm. Fastigheten ligger bra belägen precis söder om Liseberg och här finns både parkeringsmöjligheter samt nära till spårvagnshållplats.
Lokalen har en mestadels öppen planlösning med kontorslandskap, för ca 24 arbetsplatser. Vid entrén finns två mötesrum och en trevlig personalyta med pentry och möjlighet att ha en lounge.

I fastigheten finns en gemensam konferensanläggning om man har behov av större mötesrum. Här finns även en lunchrestaurang, två gemensamma takterrasser i solläge och omklädningsrum.

Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra kontor med bra läge i Göteborg!"

FAKTA

Gatuadress: Mölndalsvägen 30B
Stad: Göteborg
Område: Almedal
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 350 m²

OMGIVNING

Området Almedal/Krokslätt är ett spännande utvecklingsområde med stor potential. Almedal/Krokslätt sträcker sig från Liseberg i norr, till Norra Mölndal i söder. Området ligger mellan Safjället i Väst och E6 i öster. Från området tar man sig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger, livsmedelsbutiker och utbud av övriga tjänster som banker och servicebutiker. Området har en nära kontakt till Göteborgs Evenemangsstråk med Liseberg som granne i norr och vidare in mot centrum finns även Svenska Mässan, Scandinavium och Ullevi.

KOMMUNIKATIONER

Från Almedal/Krokslätt är det gott om spårvagns och busstrafik, vilket gör området mycket tillgängligt för den som vill åka kollektivt. Området ligger i anslutning till knutpunkten Korsvägen och Mölndals Bro. Tågstation finns på Mölndals Bro för den som pendlar.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Almedal Mölndalsvägen 30B

2 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.