Kontor 485 KVM | Gamla Almedalsvägen 1, Göteborg

TA KONTAKT

Vill du ha ditt företag i ett kreativt område full av Göteborgs industrihistoria och tillåtande atmosfär? Då ska du titta närmare på den här kontorslokalen i Almedals Fabriker. Den ligger högst upp i huset med utsikt över den gamla fabriksmiljön och Mölndalsån.

Här trivs kreativa företag, innovatörer och konstnärlig verksamhet. I den här gamla spinnerifabriken vävs det samman helt andra kreationer och samarbeten. Gamla fabrikslokaler som smakfullt rustats upp kan du hämta både inspiration och få energi av att befinna dig i. Här har under en lång period flera storverk kommit fram från Svenska Grammofonstudion och lamptillverkaren Fagerhult, för att nämna några.

Lokalen består av en blandning av öppna kontorslandskap, konferensrum och kontorsrum i olika storlekar. Här sitter du i en modernt och smakfullt upprustad lokal i fabriksmiljö med charmigt snedtak i en särskild del av lokalen.

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Det är endast två hållplatser från knutpunkten Korsvägen. När Västlänken blir klar kommer den här knutpunkten bli en av de viktigaste i Göteborg

"Kontorslokal med både kontorslandskap och kontorsrum"

FAKTA

Gatuadress: Gamla Almedalsvägen 1
Stad: Göteborg
Område: Almedal
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 485 m²

OMGIVNING

Området Almedal/Krokslätt är ett spännande utvecklingsområde med stor potential. Almedal/Krokslätt sträcker sig från Liseberg i norr, till Norra Mölndal i söder. Området ligger mellan Safjället i Väst och E6 i öster. Från området tar man sig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger, livsmedelsbutiker och utbud av övriga tjänster som banker och servicebutiker. Området har en nära kontakt till Göteborgs Evenemangsstråk med Liseberg som granne i norr och vidare in mot centrum finns även Svenska Mässan, Scandinavium och Ullevi.

KOMMUNIKATIONER

Från Almedal/Krokslätt är det gott om spårvagns och busstrafik, vilket gör området mycket tillgängligt för den som vill åka kollektivt. Området ligger i anslutning till knutpunkten Korsvägen och Mölndals Bro. Tågstation finns på Mölndals Bro för den som pendlar.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

9 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.