Lager 1245-3000 KVM | Industrigatan 31, Borås

TA KONTAKT

I Ramnaslätt industriområde i Borås kan vi nu erbjuda en lagerlokal om ca 3 000 kvm i egen byggnad.

Lokalen som bäst lämpar sig för verksamhet inom industri/lager är utrustad med en spolplatta, har en mindre kontorsdel och två portar om ca 4,5×4 meter och 3,5×3 meter.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

"Lagerlokal i Borås, egen byggnad, inhängnad gård."

FAKTA

Gatuadress: Industrigatan 31
Stad: Borås
Område:
Typ av objekt: Lager
Storlek: 1245 - 3000 m²

OMGIVNING

Ramnaslätt industriområde ligger med bekvämt avstånd till R40 ca 5 km väster om Borås.

SERVICE

I Borås finns ett brett utbud av nöjen, kultur och service - på bekvämt avstånd. I Borås finns många parker och runtom ligger flera friluftsgårdar som bra utgångspunkter för utfärder till skogar, sjöar och friluftsområden i närheten. Borås strategiska läge är ett skäl till att många företag väljer Borås. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.

KOMMUNIKATIONER

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Till Landvetter flygplats är det cirka 25 minuter med bil varifrån det går att resa med direktflyg bland annat till Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbussen är det enkelt och bekvämt att åka från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller omkring 1 gång i timmen. Till Borås är det lätt att ta sig med tåg. Från Stockholm tar resan mellan 3 och 4 timmar. Det går också att åka till Borås med Kust-till-Kust banan som går från väst- till östkusten eller direkt från Varberg alternativt Uddevalla. Borås har ett väl utbyggt bussnät, där man når stora delar av Sverige smidigt. Till Stockholm åker långfärdsbussar cirka 8 gånger om dagen och till Göteborg finns förbindelser ungefär 20 gånger per dag. Med bil tar du dig lätt till Borås via r 40 från Karlskrona till Göteborg, r 41 från Varberg, r 42 från Trollhättan och lv 180 från Alingsås.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Borås Industrigatan 31

2 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.