Kontor 231 KVM | Datavägen 6 A, Askim

TA KONTAKT

Mitt i Sisjön erbjuds flexibel kontorsyta om ca 231 kvm, på plan 3 av 3. Bra läge då kommunikationer med buss finns utanför, precis som parkering och service. Här finns möjlighet att vara med och anpassa planlösning och materialval efter önskemål och behov.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning

FAKTA

Gatuadress: Datavägen 6 A
Stad: Askim
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 231 m²

OMGIVNING

Området Askim ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

SERVICE

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

KOMMUNIKATIONER

Här finns bussar som går regelbundet, expressbussar till och från centrala Göteborg. Det finns en del större knutpunkter i områdena runtom som exempelvis Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Och via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Askim Högsbo/Sisjön Datavägen 6 A

3 + 9 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.