Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Lager | Modemgatan 4, Vellinge

Gatuadress:
Modemgatan 4
Stad: Vellinge
Område: Vellinge
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1438 m²

Beskrivning

Försäljning av fastigheten Vellinge 40:141. Byggnaden kan delas och hyras ut till flera hyresgäster, uthyrbar area enligt taxering är 1 438 kvm. Fastigheten är uthyrd till en hyresgäst som har sagt upp hyresavtalet för avflytt. Till fastigheten hör en outnyttjad byggrätt på 600 kvm. Flertalet portar för effektivt nyttjande av lager-delen.

Byggnad

Byggnaden innehåller kontor i tre våningar om totalt 448 kvm med tillhörande utrymmen såsom konferens-rum, duschar, bastu och omklädningsrum.

Lagerdelen består av 981 kvm hög-lager anpassat för lastning och lossning med lastbil. Ytterligare byggrätt finns för framtida expansion av verksamheten. En entresoldel i lagret gör det möjligt att lagra mindre gods i två plan samt få tillgång till dusch/omklädningsrum med tillhörande bastu. Fyra motordrivna portar längs ena långsidan ger smidig och snabb in/utlastning till lagerdelen, vilken är möjlig att dela upp i fyra separata delar. Två mindre portar finns på baksidan för kompletterande in/utlastning.

Område

Fastigheten är belägen inom Vellinge Södra Industriområde ett exponerat läge utmed E6. Läget är ytterst tillgängligt med omedelbar närhet till E6 och med förbindelse till Malmös Yttre och Inre Ringvägar samt Höllviken och Trelleborg, samt allmänna kommunikationer via buss. I Vellinge finns all tänkbar service såsom livsmedelsbutiker, banker, apotek, restauranger mm. I direkt anslutning till fastigheten finns utmärkta parkeringsmöjligheter.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier