Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Lager | Skarnberga 671, Södra sandby

Gatuadress:
Skarnberga 671
Stad: Södra sandby
Område: Södra Sandby
Lokaltyp: Lager
Storlek: 900 m²

Beskrivning

Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria material. Huset är byggt ihop med två flyglar i U-form, har tre våningsplan med gemensam entré på framsidan.

Fastighet

Fastigheten är godkänd för att driva HVB-hem, vilket har bedrivits i mindre omfattning tidigare under året. Totalt sett består fastigheten av ca 900 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

Rummen fördelas mellan tre kontor, nitton separata bostadsrum, tio stycken wc med dusch, två samlingsrum och två kök. Uppvärmning sker med vattenburen golvvärme i hela huset.

Område

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands. 

Södra Sandby är Lunds näst största tätort med 6 300 invånare och har under en längre period haft en positiv befolkningstillväxt. Södra Sandby är belägen öster om Lund, med en restid på ca. 20 min från Lunds Central med bil. Området utgörs i huvudsak av villaområden. Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 ligger strax norr om Södra Sandby. 

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier