Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Agnesfridsvägen 184A, Malmö

Gatuadress:
Agnesfridsvägen 184A
Stad: Malmö
Område: Fosie
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 704 m²

Beskrivning

Lokal om 704 kvm som kan användas som kontor eller butik säljes. Lokalen är idag uppdelad för två separata verksamhetsutövare, samt att det ingår en del av ett fläkt/kylrum, placerat på taket, på 10 kvadratmeter som medräknas i totalytan.

Byggnad

Lokaldelen på 367 kvadratmeter är idag vakant och kan med fördel nyttjas som kontor eller butik efter viss anpassning. Det är möjligt att ta upp en dörr på baksidan för att skapa inlastningsmöjligheter.

Lokaldelen på 327 kvadratmeter, nyttjas idag av befintlig ägare för egen verksamhet, ELOM. Denna delen är totalrenoverad och är i mycket gott skick. Goda parkeringsmöjligheter för kunder på framsidan av lokalen och för anställda på baksidan av lokalen.

Område

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet.

De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier