Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Travbanegatan 10, Malmö

Gatuadress:
Travbanegatan 10
Stad: Malmö
Område: Elisedal
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 3350 m²

Beskrivning

Byggnaden innehåller kontors-och personalutrymmen i två vånings-plan samt lager/produktionslokaler i ett våningsplan. Byggnaden håller en hög och modern standard. En hyresgäst hyr hela fastigheten och har egna abonnemang för all drift.

Under år 2011 gjordes en omfattande investering i lokalerna för nuvarande hyresgäst, vilket bland annat omfattade renovering av befintliga kontor och ombyggnad av verkstadsyta till lab/kontor.

Allmänt

På fastigheten är uppförd en byggnad i 1-2 våningsplan utan källare. Byggnaden uppfördes 1991/92 och innehåller kontors-och personalutrymmen i två vånings-plan samt lager/produktionslokaler i ett våningsplan.

Kontoren utgörs av cellkontor och storrum och har delvis glasade innerväggar mot korridor, golv belagda med klinkers, parkett och heltäckande textilmattor. Innertaken utgörs av akustikplattor och väggarna är i huvudsak målade. Lokalerna har komfortkyla.

I produktionsdelen sker ”ren” produktion och här finns speciella renrum. Lokalerna har en fri takhöjd om cirka 6 meter. I byggnaden finns portar för in- och utlastning av gods. Lokalerna bedöms som mycket användbara för olika typer av verksamhet.

Byggnaden har ett mycket gott yttre och inre skick och en hög standard i materialval.
Parkeringsmöjligheterna är mycket goda och utgörs av ett stort antal utvändiga parkeringsplatser.

Byggnad

Byggnaden har stomme och bjälklag av betong. Fasaderna utgörs av prefabricerade betongelement och yttertaket är belagt med papp. Fönster är av isolerglas-typ med karmar och bågar av aluminium.
Uppvärmning sker med fjärrvärme. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning. Mellan våningsplanen i kontorsdelen finns en hiss.

Byggnaden har ett mycket gott yttre och inre skick och en hög standard i materialval. 
Parkeringsmöjligheterna är mycket goda och utgörs av ett stort antal utvändiga parkeringsplatser.

Område

Fastigheten är belägen vid Jägersro/Fosie på Travbanegatan 10 i Elisedals Industriområde i sydöstra delen av Malmö. Elisedals Industriområde tillsammans med de anslutande områdena Jägersro och Fredriksberg räknas till Fosie Industriby.
I Malmö är Fosie Industriby det största verksamhets-området med drygt 300 företag för handel och industri.

Området började utvecklas redan i början av 1970-talet. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet
smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center, som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten, finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier