Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Butik | Torbornavägen 2A, Helsingborg

Gatuadress:
Torbornavägen 2A
Stad: Helsingborg
Område: Ättekulla
Lokaltyp: Butik
Storlek: 1248 m²

Beskrivning

Trevlig butikslokal om ca. 1 248 kvm med stora fönsterpartier och öppna ytor. Passar som showroom/utställning eller för butiksverksamhet. Idag fungerar fastigheten för bilförsäljning med bilservice.

Fastighet

Trevlig och ljus butikslokal/showroom. I dagsläget används lokalen som ett försäljningshall för bilar, och passar därför utmärkt som bilhall eller annan typ av försäljning. Men det går även att anpassa lokalen efter en butiksverksamhet.

Fastighetens byggnad har en total area om 1 248 kvm med butik/showroom om 1 116 kvm och en bilservicehall om ca. 132 kvm. Inlastning kan ske via markport på fastighetens baksida. Invändig gårdsdel finns tillgängligt.

Lokalen utgörs av en butiksdel om 1 116 kvm samt en servicehall om 132 kvm, vilket utgör en total yta om
1 248 kvm.

Möbler kan ingå efter separat överenskommelse.

Byggnadsbeskrivning

Byggnaden är uppförd 2005 och utgörs av en butiksdel och en servicehall. Butiksdelen är om en yta på
1 116 kvm med 4,4-6,2 m i takhöjd. Ett entresolplan finns även inne i butiksdelen. Kontor med pentry finns tillgängligt.

Servicehallen har en yta om 132 kvm och en takhöjd om 4-4,5 m. Intag sker genom markport. I fastigheten finns 4 markportar med måtten 2,5-3,0 meter av typ skjutport.

Fastigheten har en markyta om totalt 3 915 kvm. Byggnadens stomme och bjäklag är av stål med trä bjälklag för entresolplanet.

Uppvärmning för kontorsdelen sker med elpanna samt värmepump med luft-vatten. Ventilationssystemet är av typ FTX och försörjer kontorsbyggnaden. Det finns komfortkyla i kontorets entresolplan.

Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp.
Byggnaden har ett larmsystem för skydd vid inbrott.

 

Område

Fastigheten är belägen inom Ättekulla industriområde på Torbornavägen 2A. Ättekulla industriområde är beläget mellan Österleden och E6:an

Fastigheten ligger på ett välexponerat läge utmed Österleden. Det är enkelt att ta sig ut på E4:an/E6:an från Österleden, och Helsingborg centrum ligger endast 9 minuter bort med bil.

I området finns en samverkansgrupp mellan företagen för att öka tryggheten och säkerheten. Intill industriområdet finns även ett bostadsområde samt serviceutbud såsom matbutik, bensinstation och restauranger med endast någon minuts avstånd.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier