Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | Jörgen Kocksgatan 9, Malmö

Street address:
Jörgen Kocksgatan 9
City: Malmö
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 233 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Description

Endast ett par minuter från Centralstationen finner ni detta kontor på våning 5, med härlig utsikt över stora delar av Malmö. Kontoret nås med hiss och erbjuder en stor öppen yta precis innanför entrén. Här ryms ca 20 personer i öppet landskap och bra ljus från hela fönsterraden mot stan. Konferensrummet ligger i anslutning till det rymliga pentryt med matplats. En avdelning finns för ca 4 arbetsplatser alt större konferensrum. Mattan dämpar ljudet i hela lokalen och fönsterpartierna i två väderstreck sprider bra ljus i lokalen

Omgivning

Centrala Malmö nära allmänna kommunikationer från Centralstation Området runt Jörgen Kocksgatan är under stor utveckling med upprustade kontorsfastigheter. Närheten till Centralstationen, som det senaste åren har genomgått en fantastisk förvandling till internationellt resecentrum med stort utbud av restauranger och service, skapar ett mycket bra läge för kontorsbyggnaden.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen endast ett par minuters promenad från Centralstationen vilket är perfekt för alla som pendlar med tåg och buss. Nås även smidigt med bil via Västkustvägen – Jörgen Kocksgatan. Stort utbud av parkeringsplatser i området.

Service

Centralstationen kan erbjuda flertalet restauranger och take-away för att stilla hungern på lunchen. Likväl finns här livsmedelsbutik och annan service för den som önskar. På 10 minuter når ni även Stortorget och vidare upp längs gågatan där alla servicebehov enkelt kan tillgodoses.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier