Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | Skarnberga 671, Lund

Street address:
Skarnberga 671
City: Lund
Area: Södra Sandby
Property: Kontor
Size: 900 m²

Sandra Bjurestad

[email protected]
0735-405646

Description

Fastigheten är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria material. Huset är byggt ihop med två flyglar i U-form, har tre våningsplan med gemensam entré på framsidan. Fastigheten passar bra till olika former av boenden.

Omgivning

Södra Sandby är Lunds näst största tätort med 6 300 invånare och har under en längre period haft en positiv befolkningstillväxt. Södra Sandby är belägen öster om Lund, med en restid på ca. 20 min från Lunds Central med bil. Området utgörs i huvudsak av villaområden. Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 ligger strax norr om Södra Sandby.

Allmänt

Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria material. Huset är byggt ihop med två flyglar i U-form, har tre våningsplan med gemensam entré på framsidan. På framsidan är det en anlagd parkeringsyta som är grusad och hela fastigheten är omgärdad med mur. Rummen fördelas mellan tre kontor, nitton separata bostadsrum, tio stycken wc med dusch, två samling­srum och två kök. Nedre plan erbjuder gemensamt kök, tvättstuga, 4 wc/duschutrymmen, 2 kontor och 4 rum. Bottenvåningen består av ett kontor, 10 rum samt 4 wc/duschutrymmen. Ovanvåningen erbjuder 5 rum samt två samlingssalar och 2 wc/duschutrymmen.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier