Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | Garnisonsgatan 23, Helsingborg

Street address:
Garnisonsgatan 23
City: Helsingborg
Area: Berga
Property: Kontor
Size: 300 m²

Stefan Haslbeck

[email protected]
042-148000

Description

Toppmodern kontorslokal om ca 300 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på plan 6 i “Berga Tower”. Öppen planlösning. Tillgänglig omgående! Goda parkeringsmöjligheter, finns även garage i huset. Högst upp finns konferensrum att hyra för max 50 personer. Fastigheten uppfyller kraven för miljöbyggnad “Guld” som är den högsta nivån. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Service

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier