Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Butik | Lindholmspiren 5A, Göteborg

Street address:
Lindholmspiren 5A
City: Göteborg
Area: Lindholmen
Property: Butik
Size: 105 m²

Erika Borsing

[email protected]

Description

Huvudbyggnaden Lindholmspiren 3-5 är själva hjärtat i Lindholmen Science Park. Här erbjuds nu en lokal lämpad som butik då den ligger i anslutning till gågatan på bottenplanet.

På bottenplan i Lindholmen Science Park finns även restauranger och gemensamma ytor för reception och möten, både för dig som är hyresgäst i huset och för dina grannar i området.

På plan två ligger Lindholmen Open Arena – speciellt skapad för att forskning och företagande ska kunna mötas på ”neutral mark”.
Goda kommunikationer – flera busslinjer och Älvsnabben finns alldeles utanför knuten.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning

Omgivning

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.
Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 40 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier