Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | August Barks Gata 6, Göteborg

Street address:
August Barks Gata 6
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 425 m²

Carl Backman

[email protected]

Description

Kontorslokal om ca 425 kvm, på våning 3, med flexibel planlösning. Lokalen har en blandad planlösning med enskilda kontorsrum och öppna kontorslandskap. Det är möjligt att förändra planlösningen ytterligare genom att göra fler kontorsrum eller öppna upp mer yta till kontorslandskap.

Bra läge med närhet till köpcentret 421. Parkering och busshållplats finns precis utanför fastigheten.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier