Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | Ekelundsgatan 5, Göteborg

Street address:
Ekelundsgatan 5
City: Göteborg
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 589 m²

Erika Borsing

[email protected]

Description

Äntligen finns en ledig yta fastigheten på Kungsgatan 20.

Lokalen är 589 kvm och ligger på plan 4.

Idag är lokalen framförallt indelad i större rum men fastighetens konstruktion möjliggör helt öppen planlösning. Då lokalen behöver genomgå en renovering finns här goda möjligheter att vara med och påverka såväl planlösning som ytskikt.

Lokalen har mycket fönsteryta mot Kungsgatan och Ekelundsgatan men även mot den lugnare baksidan mot Otterhällan.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning

Omgivning

Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna – de kommer att vilja besöka dig istället.

Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på.

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.

Butiker och service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier